mapa europe mala

Diateh

Diateh d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom visokokvalitetnog dijamantnog alata .

Diateh započinje s radom 2003. godine kao obrt, a danas je tvrtka s vlastitim proizvodim pogonom u Zagrebu. Naša lokacija u Lučkom, na adresi Hrastovička 33, sadrži prodajni salon, proizvodni pogon i inovacijski odjel.

Nudimo širok asortiman dijamantnog alata i strojeva za različite namjene, uključujući alate i strojeve za rezanje, brušenje, bušenje i poliranje .

Diateh je poznat po svojoj kvaliteti i inovativnosti u proizvodnji dijamantnog alata. Koristimo najnovije tehnologije i materijale kako bi osigurali najbolju kvalitetu svojih proizvoda . Također, nudimo i stručno savjetovanje te podršku kupcima u odabiru pravog alata i stroja za njihove potrebe. Naša mreža kupaca proteže se diljem Hrvatske i okolnih zemalja, a nudimo rješenja za specifične alate i strojeve posebne namjene.

Naši najnoviji projekti, kroz inovacijski odjel, uključuju 3D printere za beton, plastiku i metal.
Potencijalne prednosti ovih tehnologija uključuju bržu gradnju, niže troškove rada, veću složenost i / ili točnost, veću integraciju funkcija i manje proizvedenog otpada.

Prednosti korištenja Diateh alata

Alate proizvodimo tako da su moguće izvedbe alata prilagođene kupcu i njegovim radnim uvjetima ovisno o snazi stroja, radnoj brzini,  materijalu koji se obrađuje te načinu korištenja alata (na suho, na vodu, sa pojačanim vibracija, ručno/strojno, …)

Tehnologije koje koristimo u svrhu povećanja kvalitete alata: lasersko varenje segmenata (segment ostaje na alatu do kraja životnog ciklusa alata), vezivo speedcut (povećava brzinu rezanja), dijamant tretiran titanom (bolje rezne performanse u armiranom betonu), vezivo longlife (povećava trajnost alata), precizna izrada alata (smanjuje vibracije tokom rada), prilagođena unutarnja napetost (smanjuje mogućnost privremene i trajne deformacije tijela alata).

Testiranje alata

U našem prostoru za testiranje alata moguće je napraviti demonstraciju alata i strojeva te organizirati obuku vaših djelatnika za rad sa dijamantnim alatom i strojevima (kod kupnje novog stroja obuka je besplatna).

Garancija na alat i strojeve

Nudimo garanciju na strojeve u trajanju od 12 mj te garanciju na alat u trajanju od 12 mj ili do 20 % potrošenosti alata.

Mogućnost reparacije i servisa

Kao proizvođači, u mogućnosti smo raditi reparacije potrošenih alata, uz uvjete da to tehnički uvjeti dozvoljavaju.

Tehnička podrška

U slučaju problema sa korištenjem alata i strojeva nudimo tehničku podršku telefonski, mailom ili kod kupca direktno na terenu te sa njim zajedno rješavamo nastale probleme.

Osigurana isporuka

Odlikuje nas velika fleksibilnost i prilagodba potrebama kupca, te brzi rok isporuke budući da većinu alata imamo na skladištu.

KVALITETA
Proizvodi navedeni u katalogu podržavaju normu CE kvalitete.
Svi strojevi imaju garanciju od 12 mjeseci i osiguran servis u DIATEH d.o.o. Hrastovička 33, Lučko-Zagreb.